Find Sauvignac på menukortet hos Vintema i Lyngby. Leveret af Uncorkmywine,

Find vores vine hos Vintema i Lyngby

Vintema er et utrolig hyggeligt sted! Beliggende på Lyngby Hovedgade er det en kombineret vinbar og vinhandel hvor fokusset ligger rigtig meget på at formidle vin gennem smagninger og god, individuel rådgivning. Martin, Kim og Rasmus er tre venner som kender hinanden fra Lyngby, og de besluttede sig i maj 2020 at gå ind i et fælles vineventyr. De har skabt et rigtig unikt sted, med masser af charme og et rigtig godt udvalg af vin. Så, vi kan på det varmeste anbefale at komme forbi her engang imellem, drikke et glas vin, og har en dejlig snak med de smukke mennesker som arbejder her.

Hvordan kom vi i kontakt med Vintema?

Det var faktisk ganske tilfældig, at vi fandt Vintema. Vi kørte på en tur i Nordsjælland med leveringer og nogle smagsprøver, og nåede den dag ikke til Gilleje med en smagekasse. Men så kom vi gennem Lyngby og lagte pludseligt mærke til det her fantastiske sted. Vi har haft en god snak med Kim, som har mere end 20års erfaring i vinbranchen og han lovede os at smage på Egon Schmitts vine og give lidt feedback efterhånden. Og han var faktisk så begejstret af nogle af de vine, at han bestilte dem med det samme. Og det har glædet os ikke kun rigtig meget på grund af ordren, men også fordi teamet bag Vinetema er en gruppe meget dejlige og rare mennesker. Og det er netop de relationer vi gerne vil opbygge og pleje.

Rasmus fra vintema er i gang med en lille Champagneekskurs.
Rasmus fra Vintema i gang med en lille Champagneexkurs.

Hvilke af vores vine kan du finde her?

Det er især de lidt mere klassiske vine fra Egon Schmitt du finder på nuværende tidspunkt hos Vintema. Egon Schmitts Blanc de Blancs har skabt står begejstring her. Rasmus sagde om den, at det er den bedste Blanc de Blancs udenfor Champagne området han har smagt i sit liv. Det var noget feedback som har glædet os selvfølgelig rigtig meget! Og så finder du også Sauvignac på deres menukort, som er jo en fantastisk hvidvin til efteråret og vinteren. Kom forbi, smag på dem og bliv begejstret!

Egon Schmitts Sauvignac kan findes nu på Vintemas vinkort. Leveret af Uncorkmywine.
Blandt andet finder du Egon Schmitts Sauvignac på vinkortet.

OUT OF THE RABBIT BURROW

Your are unique. So should your wine be. Finding your own signature wine often ends in the rabbit burrow.

By bringing in our love for wine and a hint of decision theory,  we find the next sip of your life.

Wine means taste, no trouble – let´s take care you enjoy it.