Uncorkmywine var med til Vild Vin Festival 2021 på Østerbro

Vild Vin Festival på Østerbro

Det har været en utrolig fornøjelse at være med til Vild Vin Festival 2021 på Østerbro. Der er rigtig mange ting vi skal sige tak for. Først og fremmest var det en fantastisk indsats fra Jonas og teamet fra BitmeCrew at organisere festivalen. Det hele skete på Villa Kultur på Krausevej 3 på Østerbro, en dejlig gammel villa som har tilbød perfekte omgivelser for en dag hvor naturvin skulle være i fokus. Og så har der simpelthen været så mange dejlige mennesker forbi. Vi have rigtig gode snakke, fik fremragende fedback på vores vine, og fik heldigvis også solgt noget :).

Uncorkmywine i dialog med gæster ved Vild Vin Festival 2021
Vi elsker dialogen om vores produkter med vinglæde mennesker.

Vild Vin Festival har fokus på naturvin

Og selvom vi vidste, at Vild Vin Festival fokuserer mest på naturvin, gad vi at provokere lidt. Derfor tog vi vinene fra vores tyske producent Egon Schmitt med. Og det leder os lidt til en filosofisk diskussion, fordi hvad er naturvin? Vi ved rigtig godt, at mange forbinder naturvin med ufiltreret vin, orangevine, eller vine som smager en smule funky. Men faktisk tænker vi at man skal udvide definitionen lidt. Egon Schmitts vine er certificeret CO2 neutrale, jorden dyrkes så bæredygtigt som muligt, han anvender en masse biodynamiske og naturvinsmetodikker, er økologisk certificieret fra årgang 2021, og bruger sulfitter så lidt som muligt. Men producenten er interesseret i en klassisk og konservativ smag, det vil sige de bruger netop så mange sulfitter som nødvendigt for at frembringe vine med konsistent smag og kvalitet. Denne historie fortalte vi om dagen, og vi fik faktisk ikke kun rigtig meget ros for vinene, men også for vores kreative måde at tolke naturvinsdefinitionen på.

Hvilke vine solgte vi mest?

Helt klart var Riesling Spielberg igen en af vores absolutte bestsellere. Den får ros fra alle sider, sidst da Houlberg gav dem 5+ ud af 7 stjerner i sin anmeldelse. Og så har den vundet mange priser i Tyskland. Folk er glad for denne vin fordi den kommer med varme, kompleksitet, og dybde, men koster alligevel ikke verden. Og så har en andet bestseller faktisk været vores Chardonnay fra Egon Schmitt, en vin vi har været utrolig glad for fra starten. Det var faktisk en af de vine vi smagte dengang på restaurant i Bad Durkheim, hvor vi besluttede os at besøge Egon Schmitt vingården.

Uncorkmywine Egon Schmitt Durkheimer Spielberg
Egon Schmitt Riesling Durkheimer Spielberg, 175 DKK
Egon Schmitt Chardonnay Quarz Uncorkmywine
Egon Schmitt Chardonnay vom Quarz, 125 DKK

OUT OF THE RABBIT BURROW

Your are unique. So should your wine be. Finding your own signature wine often ends in the rabbit burrow.

By bringing in our love for wine and a hint of decision theory,  we find the next sip of your life.

Wine means taste, no trouble – let´s take care you enjoy it.