Uncorkmywine leverede vin til valgfesten i den tyske ambassade

Valgfest i den tyske ambassade

Uncorkmywine have æren at servere vin til valgfest i den tyske ambassade i forbindelse med det tyske forbundsvalg 2021. Det har været en utrolig flot event med live streaming af valgresultater, gode samtaler, samt jazzmusik, mad og vin. Selvom vi kendte en del af deltagerne i forvejen gennem vores tyske netværk, har vi mødt en masse nye mennesker, og vi fik dejlig feedback til Egon Schmitts vine. Den tyske ambassade findes i Petronas Towers i Nordhavn og det har været en dejlig beliggenhed til sådan en begivenhed. I bedste efterårssolskin kunne vi nyde udsigten over hele København fra tagterrassen. En stor tak går også til dansk-tysk handelskammer for formidlingen af opgaven.

Egon Schmitt Dornfelder har været meget populært til valgfesten i den tyske ambassade
Egon Schmitts Dornfelder har været utrolig populært til valgfesten af den tyske ambassade.

Hvilke vine har vi præsenteret ti den tyske ambassade?

Til denne begivenhed kom vi med en solid udvalg af vores hverdagsvine fra den tyske producent Egon Schmitt. Vi kalder dem hverdagsvine fordi de er behagelige og bliver taget imod af de fleste vinelskere, men sammentidligt kommer de på en moderat prispunkt. De vine vi havde med var:

Chardonnay vom Quarz – Uden tvivl en af vores bestsellere, en behagelig og rundt Chardonnay hvor syren og fedme spiller rigtig godt sammen.

Grauer Burgunder vom Loess – En Meget interessant form for Pinot Gris, hvor producenter valgte at give 10% af vinen lidt fad. Det skaber struktur, rundt smag, og dejlig kompleksitet.

Riesling Kalkstein – Vores hverdagsriesling er en klassiker igen og igen. Fantastisk syre, friskhed, og en smule Spritz gør denne Riesling til en utrolig versatil hverdagsvin.

Dornfelder – Denne klassiske tyske rødvin er ret ukendt i Danmark. Men vi er faktisk rigtig glad for den. Det er fyldig vin, med modne frugtaromaer, mens den sammentidligt kommer med forholdsvis lav alkohol.

Vin i fokus: Dornfelder

Dornfelder er faktisk en tysk rødvinsdrue som vi bliver mere og mere glad for. Den har i lang tid været ret overset i Tyskland da den ofte har været den billige rødvin på hylden, man bare fi hovedpine af. Men i de seneste år er der faktisk flere og flere producenter som er enormt glad for druen og vil gerne udvikle dens potentiale. Egon Schmitts Dornfelder er en fantastisk kompleks vin, med modne frugtaromaer, en god mængde fadpræg, og en forholdsvis let krop. Vi synes det er en vin du i hvert fald skal smage på!

Egon Schmitt Dornfelder dejlig tysk rødvin
Egon Schmitt Dornfelder, 115 DKK

OUT OF THE RABBIT BURROW

Your are unique. So should your wine be. Finding your own signature wine often ends in the rabbit burrow.

By bringing in our love for wine and a hint of decision theory,  we find the next sip of your life.

Wine means taste, no trouble – let´s take care you enjoy it.