Restaurant Ark i København modtog i 2021 den grønne stjerne fra Michelin guiden

Restaurant Ark

Restaurant Ark er uden tvivl en af de mest interessante restauranter i København på nuværende tidspunkt. Det er en restaurant som er 100% vegansk og det påvirker selvfølgelig også vinkortet. Og det har næsten skabt lidt kaos, da vi præsenterede vores vine for første gang, fordi vi var lidt i tvivl om Michaela Riedmüllers vine er veganske eller ej. Vi vidste det godt fra Egon Schmitt fordi han skriver det klart på etiketten, men det gør Michaela så nu ikke. Men heldigvis fandt vi hurtig ud af det og hun kunne bekræfte, at hun bruger ingen animalske produkter under hele processen.

Restaurant Ark – vegansk madkultur som blev anerkendt med en grøn Michelin stjerne

Ark har efterhånden fået en masse positive anmeldelser verden rundt. Deres fokus, dedikation, og passion leder til innovativ madlavning, og dermed skaber de helt unikke oplevelser for deres gæster. I 2021 anerkendte guide de Michelin dette og gav restauranten en grøn stjerne, som er Michelins nye format for at hylde bæredygtige restauranter på. Conde Nast Traveler listede restauranten blandt de 12 bedste i verden på deres “hot list”. Og så er der meget ros også fra de største nyhedsmedier og aviser som er alle sammen enige i at Ark lykkes med at gøre vegansk mad enormt inspirerende og spændende.

Restaurant Ark befinder sig i Københavns Indre By.
Restaurant Ark befinder sig i Københans Indre By umiddelbart ved af siden af Nørreport St.

Hvilke af vores vine kan du finde her?

Da Ark er på niveau af et stjernerestaurant er det forståeligt, at de er mest interesseret i unikke og eksklusive vinoplevelser. Det er lidt et problem for os da Uncorkmywine jo egentlig fokuserer på vin som leverer rigtig godt for pengene, solid hverdagsvin som vi kalder det. Men vi fandt alligevel to flasker i vores sortiment som rejste begejstring hos Kevin og teamet.

Egon Schmitt Kalkofen Spätburgunder 2019 – Denne vin er en af vores absolutte bestsellere. En tysk Spätburgunder som er klar i profilen, frisk, syrerig, men sammentidligt rundt og blød. Det er især røgaromaerne som teamet fra restaurant ark var specielt glad for.

Michaela Riedmüller Neuburger 2018 – Det er klart den mest spændende vin vi har i sortimentet på tidspunkt. Michaela valgte at fermentere den her orangevin i et brugt rødvinsfad som giver vinen en enorm fantastisk struktur, rigtig dejlige tanniner og masser af røg. En virkelig unik smagsoplevelse.

OUT OF THE RABBIT BURROW

Your are unique. So should your wine be. Finding your own signature wine often ends in the rabbit burrow.

By bringing in our love for wine and a hint of decision theory,  we find the next sip of your life.

Wine means taste, no trouble – let´s take care you enjoy it.