uncorkmywine anmeldelser af Houlberg vin

Vores anmeldelser hos Houlberg vin

Ulrik Houlberg Iversen er uden tvivl en Danmarks mest kendte vinbloggere. Og derfor er vi selvfølgelig særlig glad for at vores vine engang imellem får en anmeldelse af Houlberg vin. Her på siden vil vi gerne samle de anmeldelser og vurderinger Houlberg offentliggør på sin egen siden. Vi citerer direkte fra Houlbergs blog og kendetegner citaterne med citationstegn: “”.

Vine som fik 5 ud af 7 point fra Houlberg

Egon Schmitt Spielberg Riesling

“I næsen er der først en snas petroleum, diesel og terpentin … så er motoren ligesom startet. Niveauet af TDN ligger klart i den højere ende, men ikke så meget, at man ikke kan fange frugten med modne æbler, fersken, tørrede abrikoser, let lakridskonfekt, nogle fylde og lidt, som kan minde om fiskefond eller skaldyr, salte mineraler, støvet kalk suppleret med lidt krydderier. Smagsmæssigt er der en god og markant frisk syre, om end lidt til den fyldigere side. Alt leveres blødt og cremet. Det er sgu Riesling lækkerier med citron, grønne limefrugter, lemon bitterhed, umodne æbler, abrikos og fin lang eftersmag. Houlberg er glad med 5 fingre indbefattet en pil op.” (Læs hele anmeldelsen her)

Vine som fik 4 ud af 7 point fra Houlberg vin

Egon Schmitt Sauvignac

“Vinen dufter nok mest af Sauvignon Blanc … sådan lidt grøn, aromatisk og blomstret, herlig landlig, har en snert af grønne æbler, tropisk frugt, grønne bananer, ananas og lidt græs, hø og mynteblade. I munden er det en god og frisk vin med lemon, citroner og her sparker Riesling druen nok ind med nogle af dens gener. Syren er ikke vild, for det er bitterheden, der har taget den grønne førertrøje på fra Mr. Lemon. En lille sødme blødgør Mr. Lemon og giver samlet en vin, som virker fin helstøbt … og det er vildt spændende at støde på Sauvignac druen.” (Læs hele anmeldelsen her)

OUT OF THE RABBIT BURROW

Your are unique. So should your wine be. Finding your own signature wine often ends in the rabbit burrow.

By bringing in our love for wine and a hint of decision theory,  we find the next sip of your life.

Wine means taste, no trouble – let´s take care you enjoy it.