Uncorkmywine var glad for at deltage i Helsingør vinfestival

Helsingør Vinfestival

Uncorkmywine havde fornøjelsen at deltage i Helsingør vinfestival, som blev afholdt lørdag, d. 02.10.2021 på Kulturværftet i Helsingør. Det har været en ren fornøjelse og vi kunne servere vine fra tyske producent Egon Schmitt og østrigske producent Michaela Riedmüller til mere end 500 deltagere. En stor tak til Foreningen Helsingør Vinmuseet for organiseringen og gennemførelsen af Festivalen.

Dagen startede godt nok tidligt for os, at alarmen gik klokken seks om morgenen. Så var der lige tid til en kop kaffe, inden vi skulle hente bilen, kør til lageret, og pakke ca. 30 kasser vin til festivalen. Vi vidste godt nok at der kommer en del svensker til festivalen, så vi skulle i hvert fald sørge for at ha nok vin med til direkte salg ved dagen. Og så var det også klart at publikummet er lidt ældre, så det gav ikke alt for meget mening at tage naturvin med.

Efter ankomst i Helsingør har vi haft nok tid for at oprette vores stand, hilse lidt på nogle andre importører og drikke den næste kop morgenkaffe, og så var der gang i. Og hold op der var fart på. Det var dejligt at kunne tilbyde smagsprøver til så mange deltagere. Vi har jo været en del selv til vinfestivaler, så vi kender godt til konceptet at betale for en billet og få så meget ud som det som muligt (læs: blive fuld). Men alligevel var der masser af tid til god snak med mange deltagere, og så fik vi heldigvis også solgt en god del vin.

Helsingør Vinfestival Uncorkmywine stand med Egon Schmitt og Michaela Riedmüller

Hvad var vores bestseller vine til Helsingør vinfestival?

Der er faktisk tre vine ud af de 10 vi havde med, som solgte helt fantastisk. Vi forventede allerede at Egon Schmitt Riesling Ungsteiner Herrenberg, og Egon Schmitt Leistaedter Kalkofen Spaetburgunder vil saelge ret godt, det har vi oplevet før. Men så var vi også rigtig glad for at vi kunne sælge alle flasker af Michaela Riedmüllers Rubin Carnuntum Blauer Zweigelt, som vi havde med den dag. Det er fandemne en god start for vores nyeste producent i porteføljen.

Riesling Ungsteiner Herrenberg, 175 DKK
Michaela Riedmüller Rubin Carnuntum

Rubin
Carnuntum
Zweigelt
160 DKK
Kalkofen Spaetburgunder
185 DKK

OUT OF THE RABBIT BURROW

Your are unique. So should your wine be. Finding your own signature wine often ends in the rabbit burrow.

By bringing in our love for wine and a hint of decision theory,  we find the next sip of your life.

Wine means taste, no trouble – let´s take care you enjoy it.