Uncorkmywine deltog i German Wine Day 2021

German Wine Day

Mandag, den. 11. oktober afholdtes German Wine Day på Pakhus 11 i København. Wines of Germany inviterede 25 importører af tysk vin til at deltage, og Uncorkmywine havde æren til at være med her. Vi var en af en del mikroimportører på stedet, men der var også mange kendte ansigter fra de større importører såsom Otto Suenson, Theis Vine, Husted, og L’esprit du vin. Derfor har det også været en rigtig god mulighed for at smage lidt på forskellige tyske vine, og at forstå lidt bedre, hvor vores vine fra Egon Schmitt står hen i forhold til konkurrencen.

Køb vores bestseller Egon Schmitt Spielberg Riesling her

Stor ros for Egon Schmitts Spielberg Riesling

Da Frederik Kreutzer, en af Danmarks mest ansete vinkritikere, kom forbi vores stand har brugt chancen for at udfordre ham lidt. Vi gav ham en prøve af vores Sauvignac, og selvom Frederik er ikke alt for glad for de stærk aromatiske vine syntes han godt nok at det var sjovt at prøve sådan en sjælden drue. Men det var faktisk en anden vin vi havde med som fik særlig ros fra ham. Egon Schmitts Spielberg Riesling omtalte han efterhånden med ordene ”dejlig præcis Riesling” og det blev dermed en af de highlights han præsenterede fra dagen på sin Facebook profil.

Egon Schmitts vine skabte stor begejstring på German Wine Day.
Egon Schmitts vine skabte igen stor begejstring på German Wine Day.

Generelt stor begejstring for Egon Schmitts vine på German Wine Day

Vi generelt set enorm taknemmelig for det gode feedback vi fik fra mage besøgende. Festivalen var åben for begge, professionelle og private deltagere, og dermed fik vi en ret bred eksponering. Vi har haft hele sortimentet med og de gav de besøgende muligheden for at smage på Egon Schmitts mangfoldighed. Højdepunkter har som sædvanlig været Riesling Spielberg og Kalkofen Spaetburgunder, men også vores sjældne Sauvignac drue har skabt interesse og begejstring. Ydermere har vi testet en ny vin, Camouflage, som er faktisk en rødvin som blev presset så hurtig, at den har næsten ingen fare. Den baserer på Cabernet Sauvignon, Spaetburgunder og Blaufraenkisch som giver en elegant og smagfuld udtryk i vinen. Sammentidligt har den meget bløde skjulte tanniner, som gør den til en ideal efterårsvin.

Hvad skal vi nu?

De sidste uger har været ret pakket. Vi har været på to vin festivaler, Helsingør Vinfestival og German Wine Day og vi har holdt en del smagninger. Sammentidligt er der mere og mere fart på salget til restauranter, vinbarer, og hoteller. Vi skal lige slappe nogle dage af i Bologna, drikke lidt vin, og opdage den fantastiske kultur af Emilia Romagna. Når vi er så tilbage, har vi en masse smagninger, blandt andet vores rumænske smagninger på lørdag, men også vores naturvinsmagning i november måned. Og så er der en del arrangementer med vinklubber og virksomheder. Så det bliver i hvert fald ikke kedelig 😊.

OUT OF THE RABBIT BURROW

Your are unique. So should your wine be. Finding your own signature wine often ends in the rabbit burrow.

By bringing in our love for wine and a hint of decision theory,  we find the next sip of your life.

Wine means taste, no trouble – let´s take care you enjoy it.